harregud!

Adam sitter här och tänker, ser arg ut och undrar.
Jag undrar just om han tänker just det " känner du dig oren, sprider sig en dålig lukt,
har du vart på förbjuden frukt? och om han inte tänker så, kanske det är så att jag måtte vara
dum i huvet..., men just nu känns det så. Vem tror att jag någonsin kan få honom glad igen, med blåtta orden????
Fan .... Jag är en riktig poet.

Dödstrött

Fy, om jag kunde förklara tröttheten i min skalle skulle jag antagligen göra det.
Vill att hela världen ska veta exakt vad för mycket vin, cigaretter och youtube kan göra med en dagen efter...
Satan i gatan. Spenderade min tid med bästa Adam Sjöstrand igår, lika bra att jag skriver efternamnet om jag tappar bort honom om några år och sen vill hitta honom igen. HA. Gud vad jag tycker om honom!
Han är min ögonsten, verkligen! Får se om det blir någon tripp till Halmstad på semestern, som för övrigt börjar imorgon. Adam har sin vän där sen många år tillbaka. Hoppas vi lyckas göra en utflykt så det inte bara blir tomt fylleprat sinsemellan. Denna vecka kommer dessutom spenderas mycket med mina två pulver, Nisan och Tove.
Kan inte bli bättre helt enkelt! Två flugor i en smäll :)

Som en häst

Så är det, borde säga "äntligen lördag", men icke då. Att gå upp tio i sex för att bege sig till jobbet en helg är aldrig roligt. Som tur är så är det semester om två dagar, så jag borde väl kanske kunna hålla ut till dess.
Funderar på vad jag ska göra ikväll. Antingen ett glas vin, självklart med måtta, eftersom jag börjar jobba klockan två imorgon igen... Bullshit... Eller, som det faktiskt var planerat, en filmkväll med Adam och massa godis. Känns lika frestande båda alternativen måste jag säga. Kanske en filmkväll blir bäst, lite lugn och ro för jag sov illa som en häst inatt! ( Om man då överväger det faktum att hästar står och sover ), som Adam så fint brukar fundera på.  Kattkräket, som jag egentligen så innerligt älskar, och telefonen som ringde oavbrutet efter tre tiden inatt gjorde att jag kände mig som en häst. Just nu känner jag mig någorlunda som en människa igen.
Haha. Sist men inte minst, vem i helvete bryr sig om kronprinsessans fittbröllop idag?
Inte fan gör jag det iallafall.

Onsdag

Brudarna är på väg och ledigheten imorgon känns redan verklig. Andra glaset vin och det känns som om livet leker, tills jobbet på fredag blir verklighet igen. ja helvete.

Funderingar

Ligger och funderar i min säng. Nisan drog till John blund och jag undrar om han någonsin ska lyckas hämta mig inatt. Jag har inte en aning om varför jag inte kan sova. Har jag någon brevid mig brukar jag somna in bara av självaste doften av ett annat liv. Törnrosa själv, men inte alls lika from. Kanske är det sängens lakan som saknar tomrummet... Eller så är det bara jag... Kan man sakna någon som möjligtvis kanske inte ens finns?

Lyckat

Då var det tisdag. En väldigt lyckad sådan. Känner mig på topphumör och vet egentligen inte alls varför...
La mig alldeles för sent igår. Kom hem elva och hoppade rätt in i duschen! Välbehövt kan jag säga.
Efter det blev det kyckling och sex and the city innan det var dags för en påringning av Ruben,
händer inte alls för ofta längre. Han var tydligen rörd över att ha talat med bror min i söndags
och han ville komma upp på en fika imorgon. Stackarn, han verkar inte alls speciellt nöjd med sitt förhållande...
Han hade kommit fram till att han och hans kära partner inte alls är särskilt lika varandra.
Ville inte säga det till honom men man kunde ju inte undgå att tänka " kom du på det nu, Ruben ".
Blir att gå till Täby efter jobbet för att möta min älskade Nisan som är på kurs för att ta sällskap hem tillsammans.
Allt blir liksom så mycket roligare då. Bara ledig torsdag denna vecka, känns sisådär.
Jag får ta och se fram emot att semestern börjar på måndag helt enkelt. Ska bli hur skönt som helst!
Och betald semester för en gång skull. Får väl se om man hinner med Tommys "överskattade" tokiga torsdag
i veckan också. Hinner man med någonting annat roligt än bara jobb. Dessutom är det snart midsommar och min underbara bror fyller sex år. Kanske dags att börja fundera på hans present.
Appropå ungar saknar jag mina brorsbarn som attans också... Var ett tag sen man fick se dom nu.
Hoppas dom kan pallra sina arslen hem till mig i sommar och se hur jag har det nu för tiden.
Men det är ju som att få en flock elefanter att simma till Nordpolen...
Men men... Hoppet är det sista som lämnar en.
 
För att inte nämna Mackan, GUD vad jag saknar dig.
Dumpa flickvännen och kom hem till din syster, skitunge.

Helgen som var

Helgen har varit oväntat kort. Den gick helt enkelt över på ett kick, Brukar kännas så när man jobbar sent på fredagskvällen. Så, konstigt nog blev fredagskvällen lugn. Låg hemma, kollade på Rocky och kände mig febrig.
På natten hade jag otroligt svårt att sova trots att jag kände mig helt slutkörd. Vakna sex, upp klockan nio och
ringde och väckte stackars Adam för en tripp till Arninge. Har äntligen köpt min dator!!!
Tvättstugan och en massa glas vin senare bjöd vi upp Caroline och Jocke på Kosken, vilket jag inte borde ha gjort. En liter senare och inte en droppe av min egen persikosprit till mig själv verkade alla utom jag nöjda! Det kallar jag en grym värld det! Blev att ringa taxi för en krogrunda alldeles för sent, till Denises fasa, och eftersom nöden inte har någon lag blev det att dra iväg ett trevligt meddelande till Adam. Senare på natten ringde mobilen sjuhundra gånger efter tre tiden, tycks inte vara något ovanligt nu för tiden... Över en sväng till en nyfunnen "vän" och babbla skit till sex på morgonen. Vad gör man när någon vill att man ställer upp med boende under ett kort tag när personen i fråga inte har något annat? Kan man få vara självisk och faktiskt tänka att man inte vill ha någon på soffan varje natt och att man vill kunna springa runt näck om man vill utan att någon tar notis? Eller är det egoistiskt? Det gäller ju bara en kort tid... Svårt det där. Beslutade mig ändå för att tänka som så, hade jag varit i den sitsen hade jag behövt en vän som jag. Därför, om han inte hittar något annat innan dess, skulle det vara okej om han låg på soffan ett tag... Antar att det är ett beslut dom flesta hade tagit. Men som sagt, han kanske hinner hitta något annat. Vi får se. Söndagen bestod av Nisan, Adam, chocklad och smågodis, tack för att du vet vad som behövs på söndagarna Adam! <3


Tankar från noll

Om jag tänker efter så är jag faktiskt helt allvarlig när jag säger för mig själv att jag absolut inte skulle vilja vara något annat djur än en människa. Hur kul skulle det vara att inte kunna kommunicera med varann ( skrika och gapa ) på ett korrekt sätt, eller bara "sätta på varann" ( otrogna svin ) för att befrukta den andre?
Nä, hur jobbigt och skitigt vi än kan ha det i våra liv så har vi det nog ändå rätt bra ändå.
Vi slipper oftast bo i råtthåler ( ungkarlslyer ), och vi slipper jobba dyngnet runt ( bakfyllesjukskrivning ) som myrorna. Vi kan steka och tillaga våran mat ( äckel sushi ), till skillnad från lejonen.
Vi är alltså helt enkelt dom smarataste djuren på planeten. Helt jävla sanslöst att vi då använder skallen
och hjärnkapaciteten till en massa skit. Vi tänker vettigt, vi vet vad som är rätt eller fel, men vi är tydligen inte ens kapabla till att ta det bästa beslutet. Tragiskt värre. Så när jag tänker efter ett steg längre vill jag nog faktiskt vara just det, en hackspett.

<3

Så länge hjärtat kan slå, så länge solen den glittrar på böljorna blå.
Om blått en dag eller två, så håll tillgodo ändå, för det finns många som
aldrig en ljusglimt kan få.

RSS 2.0